INFORMASJON

LITT OM FESTSANGER GENERELT
Festsangen har gamle tradisjoner i Norge. Det finnes arkiver over skrevne sanger som passer til all slags anledninger - sanger til damene, til herrene, til drammen, til kaffen, til festen generelt. Men den personlige sangen er blitt stadig mer populær.

HVEM STÅR BAK?
festsanger.com er en tjeneste fra EB Regi Erling Bonde. Erling Bonde er entertainer med noen hundre utgitte melodier og tekster på det norske platemarkedet. Fra syttiårene skrev han sanger for seg selv, for sin gruppe "SNU" og for andre artister som herjet platelistene. I åttiårene laget han jingles til reklamefilmer og er blitt hedret med flere internasjonale priser.   Erling har erfaring som journalist og fra reklamebransjen. For manus til  Evergood Kaffe reklamefilmene med de originale Herskap og tjenere-skuespillerne fikk han og reklameteamet førstepris i Clio Awards i USA. Det sporet videre til TV-produksjon:  "Grip Ordet - Komiker" med 22 programmer for NRK ga Stand Up Comedy en racerstart i Norge. Han har også laget portrett- og reisedokumentarer for NRK.

TILBUDET
Festsangtekster- skrives gjerne til melodier folk kjenner. Mange ønsker å kopiere teksten selv og sette inn bilder eller dekorasjoner som passer. Vi kan også gjøre dette.
Originaltekster til originalmelodier - innspilt på CD.
Video av festen. Et varig minne. Et profesjonelt videoteam filmer i et avtalt antall timer. Pris etter beliggenhet i landet.

PRISER
Festsangtekst  kr 1.000,-.Utskrift etter avtale.
CD med original tekst og melodi fra kr 4.000,-.
En morsom tegning kan lages etter bilder du sender meg. Fra kr 600,-.
Video av festen prises etter antall timer og beliggenhet.

NÅR ER SANGEN FERDIG?
Vi avtaler en tid? Normalt er sangen klar etter 2-3 uker. Vi bekrefter din bestilling, ber om eventuelle tilleggspoeng og skriver teksten inklusive en gangs retting til den normale prisen. Hasteoppdrag tillegg kr 250,-.

HVA GJØR DU NÅ?
Send en mail med beskrivelse av hva du vil ha. Du kan skrive poeng i stikkordsform eller i setninger. Du får en bekreftelse på at mailen er mottatt og eventuelle tilleggspørsmål.

 info    

spørsmål       cd/video 
kontakt    hjem 

ORIGINAL CD TIL HEDERSGJESTEN
Noen ønsker å gjøre noe helt spesielt ut av musikkinnslaget på festen og lager en CD som en gave til jubilanten/e. Vi kan skrive både tekst og musikk og spille inn en helt original CD.  

VIDEO av festen er kanskje ikke så vanlig i Norge, men i utlandet er det populært å feste det historiske øyeblikket til film. En film fra bryllupet kan redigeres til alle formater